Doorgaan naar inhoud
Pagina's
Berichten per categorie
Recipes
Totale tijdsduur
Niveau’s
Porties
Voedsel-Allergenen
Ingrediënten
- (Winter)wortelen
- 1 Aardappel
- 1 appel (Elstar)
- 1 Appel en 2 uien
- 1 appeltje
- 1 bakje Hüttenkase
- 1 Blik gepelde tomaten
- 1 Blik witte bonen
- 1 Blik witte bonen (400 gram)
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 Bosje selderij
- 1 bosuitje
- 1 bouillonblokje
- 1 braadkip van ongeveer 1 kilo
- 1 Broccoli (een flinke)
- 1 Broccolistronk in roosjes
- 1 ciabatta of stokbrood
- 1 Citroen in parten
- 1 cm gember, fijngesneden
- 1 Courgette in blokjes
- 1 eend
- 1 Eetlepel milde- en 1 eetlepel pittige paprikapoeder
- 1 eetlepel suiker
- 1 ei
- 1 eidooier
- 1 eidooier losgeklopt in 2 eetlepels melk
- 1 Fetablokje in stukjes
- 1 Fijn gesnipperde ui
- 1 fijngehakt takje peterselie
- 1 fijngehakt takje tijm
- 1 Fijngesneden chilipeper
- 1 fles Guiness
- 1 fles rode Spaanse rode wijne wijn
- 1 Flesje bruin bier
- 1 flesje zoet bruin bier
- 1 Flink blik gepelde tomaten
- 1 Flinke ui
- 1 gesneden uitje
- 1 Gesnipperd uitje
- 1 gesnipperde selderierib
- 1 Gesnipperde ui
- 1 gesnipperde ui en 50 gram boter
- 1 Goudreinet of Jonagoldappel
- 1 grof geraspte winterwortel
- 1 groot kippenbouillonblokje
- 1 grote aardappel, geschild en in blikjes gesneden
- 1 grote gehakte ui
- 1 grote kool in stukjes
- 1 Grote ui
- 1 grote Winterwortel
- 1 Kipbouillonblokje
- 1 kippenbouillonblokje
- 1 klein uitje
- 1 Kleine groene kool
- 1 Kleine knolselderij
- 1 kleine rode peper
- 1 Kleine ui
- 1 klontje boter
- 1 Klontje roomboter
- 1 Knoflookteentje
- 1 Knolselderij
- 1 kop melk
- 1 Laurierblaadje
- 1 laurierblad
- 1 Lenteuitje
- 1 Liter bonenwater
- 1 liter heet water
- 1 Liter kipbouillon
- 1 liter water
- 1 losgeklopt ei
- 1 losgeklopt eitje
- 1 of 2 knoflookteentjes
- 1 of 2 rookworsten
- 1 Ongekookt ei
- 1 pak aardappelpuree
- 1 Paksoi
- 1 Paprika
- 1 plak bruinbrood (casino)
- 1 pot geroosterde paprika
- 1 Pot witte bonen
- 1 prei
- 1 Rode paprika
- 1 Rode peper
- 1 Rode ui
- 1 Rode ui, fijngesneden
- 1 Rode ui, gesnipperd
- 1 Rookworst
- 1 schaal shoarmavlees
- 1 Sinaasappel
- 1 Sjalot
- 1 sjalotje
- 1 snee witbrood
- 1 sneetje oud bruinbrood
- 1 Spitskool
- 1 Stengel groene selderij
- 1 stronk broccoli
- 1 takje rozemarijn
- 1 takje tijm
- 1 teen knoflook, uitgeperst
- 1 teentje knoflook
- 1 teentje knoflook (fijngehakt)
- 1 theelepel Chilipoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel piment
- 1 theelepel sambal
- 1 theelepel sambal voor de stamppot
- 1 theelepel suiker
- 1 ui
- 1 Ui en 1 teentje knoflook
- 1 uitje en knoflookteentje gesnipperd
- 1 Uitje gesneden
- 1 uitje of sjalotje
- 1 Vanille stokje
- 1 Vers stokbrood
- 1 Winterwortel
- 1 winterwortel in plakjes
- 1 Witte kool
- 1 zakje kerriesaus
- 1 zakje soepgroente
- 1 zeer fijngesneden ui
- 1?2 limoen, (sap)
- 1.5 dl. water
- 1.5 liter water
- 1/2 blikje water
- 1/2 chilipeper
- 1/2 geraspte citroenschil
- 1/2 koolraap in stukjes
- 1/2 kopje olie
- 1/2 kopje pompoenpuree
- 1/2 pot pindakaas
- 1/2 rode peper (met of zonder de zaadjes)
- 1/2 stokje kaneel
- 1/2 uitgeperst citroen
- 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
- 1/4 theelepel zout
- 10 gehalveerde tomaten
- 10 gram boter
- 11/2 knolselderij in blokjes
- 1Fijngehakte ui
- 1flinke ui
- 2 Aardappelen
- 2 aardappelen, geschild en grof gesneden
- 2 eetlepels boter
- 2 eidooiers
- 2 fijngehakte uien
- 2 flinke pastinaken
- 2 gesneden uien
- 2 Gesnipperde uien
- 2 grote of 4 kleine paprika's
- 2 kleine konijnen in stukkenken
- 2 Knoflooktenen uitgeperst
- 2 laurierblaadjes
- 2 middelgrote eieren
- 2 ontvelde tomaten zonder zaadjes in stukken gesneden
- 2 Preien
- 2 Runderbouillonblokjes
- 2 takjes tijm
- 2 takjes verse tijm
- 2 Teentjes geperste knoflook
- 2 Teentjes knoflook
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 2 tenen knoflook
- 2 uien in ringen
- 3 Eieren
- 3 gesnipperde uitjes of sjalotjes
- 3 Knoflookteentjes, geraspt
- 3 Kruidnagels
- 3 sprietjes bieslook
- 3 Tenen knoflook
- 3 Uitgeperste knofookteentjes
- 3/4 blik gepelde tomaten
- 3/4 theelepel kaneelpoeder
- 4 eieren
- 4 loempiavellen
- 4 partjes citroen
- 8 spiesen en olie
- Aardappel
- Aardappelen
- Aardappelen in blokjes
- Aardappelen om een mooie puree van te maken
- Aardappelen, iets kruimig
- Aardappelen, kruimig
- Aardappelen, vastkokend
- Aardappelkruiden uit de diepvries (A.H.)
- Aardappelpuree
- Aardappelpuree (zelf gemaakt)
- Aardappels
- Aardappels voor de frieten
- Aardappels, kruimig
- Aardappels, lekker kruimig
- Aardbeien
- Aardbeiensiroop
- Aardperen
- Abrikozen, gedroogd
- Achterham
- Achterham (gerookt)
- Als topping
- Amandelschaafsel
- Ananas stukjes
- Ananasschijven
- Ananasstukjes in blik
- Andijvie
- Andijvie gesneden
- Andijvie stamppot afgekoeld
- Andijvie, gesneden en gewassen
- Andijvie, vers gesneden
- Anijszaad (gemalen)
- Appel
- Appelciderazijn
- Appels
- Appels (Jonagold)
- Appels (mix, bv goudreinet met een coxappel)
- Appelsap
- Appelstroop
- Arachideolie
- Aubergine
- Aubergines 1 à 2
- Azijn
- Bakpoeder
- Balsamico
- Bananen (rijp)
- Basilicum
- Basilicum, vers
- Beenham
- Beetje bloem
- Belegen kaas met walnoten
- Beschuiten
- Bessengelei
- Bier
- Bieslook
- Bieslook en wat andere groene kruiden
- Bieslookkruiden vers of gedroogd
- Bitterkoekjes
- Blaadje laurier
- Blaadjes salie
- Bladerdeeg
- Bladpeterselie
- Bladselderij
- Bleekselderij
- Blik bruine bonen
- Blik gepelde tomaten
- Blikje tonijn
- Bloem
- Bloem ( ik gebruik zelf altijd maizena)
- Bloem of maizena
- Bloemkool
- Bloemkoolroosjes
- Bloemkoolroosjes van twee bloemkolen
- Blokjes kippenbouillon
- Boekweitmeel
- Boemboe ajam paniki
- Boemboe nasi goreng
- Boerenkool
- Boerenkool, bladeren grof gehakt
- Boerensoepgroente
- Boontjes
- Bosbessen, frambozen of ander vers rood fruit
- Bosje bieslook
- Bosje fijngesneden lenteui
- Bosje platte peterselie
- Bosuien
- Bosuitjes
- Boter
- Boter en een snufje nootmuskaat
- Boter in blokjes
- Boter of margarine
- Boter om de bakplaat in te vetten
- Boter om te bakken
- Boter, zout en peper
- Bouillon
- Bouillon (het lekkerste is groentebouillon)
- Bouillon (van een blokje of uit een potje)
- Bouillonblokje
- Bouillonblokjes
- Bouillonpoeder
- Bouillonpoeder of blokjes
- Bouillontablet
- Boursin light
- Braadworsten voor 4 personen
- Brie
- Brie in plakjes
- Broccoli
- Brood (oud)
- Bruin bier
- Bruine basterdsuiker
- Bruine bonen
- Bruine suiker
- Bruisend water
- Cacao
- Cajunkruiden
- Cashewnoten
- Cashewnoten, ongezouten
- Cayenepeper
- Cayennepeper
- Cayennepeper en zout
- Champignons
- Champignons en/of verschillende soorten (eetbare) paddenstoelen
- Champignons voor de saus
- Chedarkaas geraspt
- Cheddarkaas
- Chilipeper
- Chilipoeder
- Chilisaus
- Chilisaus, hot of sweet
- Chinese kool
- Chinese wokgroente
- Ciabattabrood
- Citroenen
- Citroensap
- Congac
- Courgette
- Courgette in blokjes
- Courgettes
- Couscous
- Cranberries , gedroogd
- Créme fraiche
- Croutons
- Currypoeder
- Custardpoeder
- De vulling: Rundergehakt
- Dijonaise
- Dille
- Diverse dips voor kaasfondue
- Djinten
- Doorregen spek
- Doperwtjes
- Doperwtjes (vers of uit de diepvries)
- Droge witte wijn
- Eetlepels water
- Eieren
- Eieren, gekookt
- Eigenheimers
- Elstar appels
- Elstarappels
- Emmentaler geraspt
- En verder, grote garnalen, ontdooid
- En verdere kruiden die geschikt zijn voor groentesoep
- Eventueel rookworst
- Eventueel spekjes om uit te bakken
- Eventueel wat Congac
- Eventueel wat droge vermouth
- Eventueel wat uitgebakken spekreepjes
- Feta kaas
- Fijngehakt klein uitje
- Fijngehakte middelgrote ui
- Fijngehakte peterselie
- Fijngesneden andijvie
- Flinke kippenpoten
- Flinke scheut rode wijn
- Flinke uien
- Flinke zak Chinese of Thaise wokgroente
- Forelfilets
- Franse Gruyerekaas 47+, geraspt
- Franse mosterd
- Frituurpan of olie met wok
- Frituurvet
- Gare rode bietjes
- Garnalen, gepeld
- Gebakken uitjes (zakje< kant en klaar)
- Gedroogde munt
- Gedroogde oregano
- Gedroogde tijm
- Gedroogde tomaatjes
- Gefileerde makreel
- Gefileerde makreel van de visboer
- Gehakt
- Gehakt voor de balletjes in de soep
- Gehakte cashewnoten
- Gehakte peterselie
- Gehakte pinda's
- Geitenkaas
- Geitenkaas (met korst)
- Geitenkaasjes, gepaneerde
- Gekonfijte Gember
- Gekookte aardappelen
- Gekookte bietjes
- Gekookte ham
- Gelderse rookworst
- Gele paprika
- Gemalen kaneel
- Gemalen komijn
- Gemalen kruidnagel
- Gember
- Gembernat
- Gemberpoeder
- Gembersiroop
- Gemberwortel, korianderzaad,kardemom, zwarte peper en nootmuskaat
- Gemengde gehaktkruiden
- Gemengde noten
- Gemengde paddestoelen
- Gemengde sla
- Geraspte belegen kaas
- Geraspte gember
- Geraspte gemberwortel of poeder
- Geraspte kaas
- Geraspte kaas (Goudse)
- Geraspte oude kaas
- Geraspte sinaasappelschil
- Gerookt mager spek in blokjes
- Gerookt paprika poeder
- Gerookt spek in blokjes of plakjes
- Gerookt spek in reepjes
- Gerookte kipreepjes
- Gerookte zalm
- Geschrapte krielaardappelen
- Gesmolten boter
- Gesneden andijvie (zakje)
- Gesneden prei
- Gesnipperde ui
- Gesnipperde uien
- Geweekte stokvis
- Gewelde pruimen zonder pit
- Goudreinetten (appelmoes)
- Grauwe of rode linzen
- Griesmeel
- Groene erwten of spliterwten
- Groene kruiden die je lekker vind
- Groene linzen, gedroogd
- Groene paprika
- Groente
- Groentebouillon
- Groentebouillonblokje
- Groentebouillonblokjes
- Groenteburgers
- Grof gehakte pinda's
- Grof gesneden kruiden. B.v. bieslook, kervel en dille
- Grof gesneden ui
- Groot blik bruine bonen
- Grote ui
- Grove mosterd
- Gruyère geraspt
- Gruyere kaas
- Guacamole
- Hacheekruiden
- Half bolletje knoflook
- Half om half gehakt
- Halfvolle melk
- Halve knoflookteen
- halve limoen in partjes
- Halve sinaasappelschil in reepjes
- Ham
- Hamblokjes
- Hamlapjes (dunne)
- Hamlappen
- Handje bloem
- Handjevol bladselderij
- Handjevol walnoten
- Hardgekookte eieren
- Harissa
- Heet water
- Hertenbiefstukjes
- Hete melk
- Hokkaido pompoen
- Hollandse garnalen
- Hollandse rauwe ham
- Honing
- Houten satéstokjes
- Ietsjepietsje maggi
- IJsbergsla
- Instantgist
- Italiaanse kruiden
- Italiaanse kruidenbouillon
- Italiaanse roerbakmix
- Jeneverbessen
- Jong belegen kaas
- Juliene gesneden wortel in een zakje
- Kabeljauw of andere witvis
- Kabeljauwfilet in stukjes
- Kabeljauwfilets
- Kabeljauwfilets (vers)
- Kalfsfond
- Kalfsgehakt
- Kalfslever
- Kalfsragout
- Kalfsschnitzels
- Kaneel
- Kaneel en/of speculaaskruiden
- Kaneel, komijn en korianderpoeder
- Kaneelpijpje
- Kaneelpoeder
- Kaneelstokje
- Kaneelstokjes
- Kant en klaar gefruitte uitjes
- Karnemelk
- Karweizaad
- Karwij
- Kastanjechampignons
- Kastanjechampignos
- Katenspek
- Kerrie
- Kerrie madras
- Kerriepoeder
- Kerriepoeder, handje rozijnen, zout en peper
- Kerriesaus
- Ketchup
- Ketjap
- Ketjap Asin
- Ketjap Manis
- Ketumbar
- Kidneybonen uit blik
- Kikkererwten
- Kipbouillon
- Kipbouillonblokje verkruimeld
- Kipdrumsticks
- Kipfilet
- Kipfilethaasjes
- Kipfilets
- Kipgehakt
- Kippenbouillon
- Kippenbouillonblokje
- Kippenbouillonblokjes
- Kippendijen
- Kippendijvlees zonder bot
- Kippengehakt
- Kippenkruiden
- Kirsch
- Klapstuk (runderborst)
- Klont boter
- Klont boter en wat hete melk
- Klont roomboter
- klontje boter
- Klontje roomboter
- Kluifjes, saucijsjes, krabbetjes, spek of rookworst
- Knoflook
- Knoflook 3 teentjes gesneden
- Knoflook, 2 teentjes fijngehakt
- Knoflookpoeder
- Knoflookteentjes
- Knoflookteentjes, gesneden
- Knoflooktenen
- Knolselderij
- Knolselderij in blokjes
- koffielepeltje speculaaskruiden
- Koffieroom of koffiemelk
- Kokosmelk
- Komijnpoeder
- Komijnzaad
- Konijn
- Kook- of slagroom
- Kookroom of Blue band finesse
- Kookroom óf Créme fraiche
- Koolraap
- Koolraapje
- Koolrabi
- Koriander
- Korianderzaad
- Koud water
- Kousenband
- Kraanwater
- Krielaardappelen
- Krieltjes, gehalveerd
- Krieltjes(voorgegaard)
- Kristalsuiker
- Kruidenbouillon
- Kruidenroomkaas
- Kruidnagel
- Kruidnagelpoeder
- Kruidnagels
- Kruimige aardappel
- Kruimige aardappelen
- Kruimige aardappels
- Kruimige soort aardappels
- Krulpeterselie
- Kurkuma
- Lamsgehakt
- Lamsgehakt (mag ook een andere gehaktsoort zijn)
- Lange houten spiezen
- Laurier
- Laurierblaadjes
- Laurierblad
- Lauw water
- Lekkere beenham (bijvoorbeed gekruid)
- Lenteuitjes
- Limoenpartjes
- Linzen (gedroogd)
- Loempiavellen
- Losgeklopt ei
- Losgeklopt ei met wat melk
- Losgeklopt eiwit
- Madeira
- Mager rookspek in blokjes
- Mager rundergehakt
- Magere melk
- Magere spekblokjes
- Magere spekjes
- Magere speklapjes
- Maggiblokjes
- Magor kaas (blauwe kaas)
- Mais
- Mais uit pot of blik
- Maiskorrels (uitgelekt)
- Maizena
- Maizena om te binden
- Mango
- Mango voor de chutney
- Mayonaise
- Mayonaise voor een pittige knoflooksaus
- Mayonaise voor een tomatensaus
- Melange van paddenstoelen
- Melange van paddenstoelenelen
- Melk
- Melk en boter
- Melk en geraspte kaas
- Melk of wat kookroom
- mespuntje gemalen gember
- Middelgrote prei
- Middelgrote uien
- Mildzoete appels (Jonagold)
- Monchou of roomkaas
- Mosselen
- Mosterd
- Mosterd (eventueel)
- Mosterdzaad
- Mozzarella
- Mozzarella, geraspt
- Munt voor garnering
- Naar smaak rode peper
- Natuurazijn
- Nootmuskaat
- Nootmuskaat, peper en zout
- Nootmuskaat, wat peper en eventueel zout
- Old Amsterdam
- Olie
- Olie en boter om in te bakken
- olie en boter om te bakken
- Olie en/of boter
- Olie om in te bakken
- olie om in te vetten
- Olie om te bakken
- Olijfolie
- Olijfolie (de lekkerste is met truffelaroma)
- Olijfolie, peper en zout
- Ongezouten roomboter
- Ontbijtkoek
- Ontbijtspek
- Ontbijtspek, zéér fijn gesneden
- Ontvelde tomaten
- Oregano
- Ossenhaaspuntjes
- Overgebleven jus
- Overgebleven runderstoofvlees
- Paar druppels Maggi
- Paddenstoelen, gedroogd
- Pakje soja cuisine
- Paksoi
- Pancetta
- Paneermeel
- Pangasiusvis uit de diepvries
- Pangsitvellen
- Pannenkoekenmix van het bekende merk
- Pappardelle, tagiatelli of wat je wil
- Paprika
- Paprika en kurkuma
- Paprika's
- Paprikapoeder
- Paprikapoeder mild
- Paprikapoeder, gerookt
- Paprikapoeder, gerookte
- Paprikapoeder, scherp
- Parelsuiker
- Parmezaanse kaas
- Pastinaak
- Pastinaak (mooie witte)
- Pastinaken
- Patinaak in stukjes
- Peccannoten
- Pecorino Romano oKefalotyri of Kasseri kaasf
- Peper
- Peper en nootmuskaat
- Peper en peterselie
- Peper en tijm
- Peper en zout
- Peper en zout naar smaak
- Peper, nootmuskaat en zout
- Peperkoek
- Peren
- Perziken
- Peterselie
- Peterselie voor de garnering
- Peterselie, fijngesneden
- Peterselie, gehakt
- Peterselie, tijm en laurier
- Peterselie, vers gehakt
- Peultjes
- Pijnboompitjes
- Pijnboompitten
- Pindakaas
- Pitabroodjes
- Pittig stukje kaas (Gorgonzola)
- Pittige geraspte kaas
- Plakjes champignons
- Plakken spek
- Plantaardige melk
- Plantaardige olie
- Platte peterselie
- Poedersuiker
- Pofaardappels
- Pompoen
- Pompoen in blokjes
- Pompoenpitten
- Prei
- Prei, champignons en taugé
- Preien
- Provencaalse kruiden
- Provencaalse wokgroente
- Raapsteeltjes
- Rabarber
- Ras el hanout
- Rauw, mager spek
- Rauwe andijvie
- Reblochon kaas
- Reuzel (vet)
- Rietsuiker
- Rijst
- Rijst gekookt
- Rijst of aardappelen als bijgerecht
- Rijstazijn
- Rijstnoedels
- Rijstvermicelli
- Rode bietjes, gekookt in stukjes gesneden
- Rode currypasta
- Rode kool
- Rode paprika
- Rode peper
- rode peper (eventueel)
- Rode pesto
- Rode port
- Rode ui
- Rode uien
- Rode uien in ringen gesneden
- Rode wijn
- Rode wijn azijn
- Rode wijnazijn
- Rommelkruid (zie bovenstaande uitleg)
- Roodlof
- Rookworst
- Rookworst of spekjes
- Room
- Room of melk
- Roomboter
- Roomboter of desgewenst margarine
- Roomboter, olijfolie en een eidooier
- Roomboter, ongezouten
- Roomijs
- Roomkaas
- Roomkaas met kruiden
- Roomkaas of Boursin
- Röstirondjes
- Rozemarijn
- Rozemarijn, fijgehakt
- Rozijnen
- Rozijnen 50 gram
- Rucola
- Rucola of waterkers voor garnering
- Rucolablaadjes
- Rucolasla
- Runder sucadevlees
- Runderbouillon
- Runderbouillonblokje
- Rundergehakt
- Runderlapjes
- Runderlappen
- Rundvlees
- Rundvlees om bouillon te trekken
- Rundvleesbouillon
- saladeuitjes
- Salie
- Salieblaadjes
- Sambal
- Sambal Badjak
- Sambal Manis
- Sambal naar smaak
- Sambal oelek
- Sap van 1 citroen
- Sap van 1/4 citroen
- Sap van 4 sinaasappels
- Savooiekool
- Schartongfilets
- Scherpe mosterd
- Scherpe paprikapoeder
- Scheut melk
- Scheutje melk
- Scheutje melk en olijfolie
- Scheutje melk of 1 eetlepel créme frâiche
- Scheutje olijfolie
- Scheutje warme melk
- Schorseneren
- Selderij
- Seroendeng
- Serranoham
- Sesam- en maanzaad
- Sesamolie
- Sesamzaad
- Shasliksaus
- Sherry
- Sherry (medium dry)
- Shitakes
- Shoarmakruiden
- Shoarmavlees
- sinaasappelsap
- Sjalotjes
- Sjalotjes, gepeld
- Slagroom
- Slagroom 100 ml.
- Snijbonen
- snufje cardamom, kaneel, koriander, komijn.
- snufje gemalen kruidnagel
- Snufje gemberpoeder
- Snufje kaneel en peper
- Snufje knoflookpoeder
- Snufje nootmuskaat
- snufje zout
- Snuifje chilipoeder
- Soepgroentes
- Soeppakket, bestaande uit runderpoulet, mergpijpje en gehakt
- Sojamelk
- Sojaolie
- Sojasaus
- Spaanse peper
- Speculaaskruiden
- Spek
- Spekblokjes
- Spekjes
- Spekjes om uit te bakken
- Speklapjes
- Spekreepjes
- Spekreepjes 200 gram
- Sperciebonen
- Spinazie
- Spitskool
- Spruitjes
- Spruitjes, schoongemaakt
- Steranijs
- Stevig gekookte aardappels
- Stokbrood
- Stoofpeertjes, bijvoorbeeld Gieser Wildeman
- Stoofperen
- Stoofvlees
- Stoofvlees in blokjes
- Stoomaardappelen
- Stukje gember in blokjes
- Stukje sinaasappelschil (zonder het wit)
- Stukjes gemengde paddenstoelen
- Sucadelappen
- Sugar snaps
- Suiker
- Suiker naar smaak
- Suiker om te bestrooien
- Sukadelappen
- Surinaamse Masala
- Tabasco
- Tacokruiden
- Tacoschelpen
- Takjes koriander
- Tamarinde pasta
- Tarwebloem
- Taugé
- Teen knoflook
- Teentjes knoflook
- Teriyakisaus
- Teryakimarinade
- Tijm
- Tilapiafilet
- Tomaten
- Tomaten in reepjes
- Tomaten, zonder zaad in blokjes
- Tomatenblikjes in blik
- Tomatenblokje in blik
- Tomatenblokjes
- Tomatenblokjes uit blik
- Tomatenketchup
- Tomatenpuree
- Tomatensaus
- Tomato Frito
- Tuinboontjes
- Tuinerwtjes (diepvries)
- Turkse yoghurt
- Tutti frutti
- Twentse bunkerkaas
- Ui
- Ui, fijngehakt
- Ui, wortel, peterselie en selderij
- Uien
- Uien (voor 4 personen)
- Uien in ringen
- Uien in ringetjes gesneden
- Uien, grof gesneden
- Uien, rode
- Uipoeder
- uitje
- Uitjes gebakken (zakje)
- Vanillesuiker
- Varkenshaas
- Varkenskrabbetjes
- Varkensstoofvlees
- Varkensvlees in 32 dobbelstenen
- Vastkokende aardappelen
- Vastkokende aardappelen in plakjes
- Vegetarische groenteballetjes
- Vegetarische hamburgers
- Vegetarische worsten
- Veldsla
- Vermicelli
- Vers fruit als aardbei, ananas of blauwe bessen (alles kan)
- Verschillende soorten vlees in blokjes
- Verse basilicum
- Verse bieslook
- Verse dille
- Verse dille voor garnering
- Verse gember geraspt
- Verse gist
- Verse kabeljauw
- Verse kippenbouillon
- Verse koriander
- Verse munt
- Verse peterselie
- Verse rozemarijn
- Verse rucolablaadjes
- Verse slagroom
- Verse spinazie
- Verse tijm
- Verse tijm, fijngehakt
- Verse tomaten
- Verse, fijngehakte dille
- Verse, rijpe tomaten, ontveld en gehalveerd
- Versgemalen zwarte peper
- Visbouillon
- Viskruiden
- Vissaus
- Vlees naar keus, draadjesvlees, gehaktbal of uitgebakken spekjes
- Vlees naar wens
- Vloeibare margarine
- Volle melk
- Volle yoghurt
- Volle yoghurt (voor de knoflooksaus)
- Voor 2 personen 2 zalmfilets
- Voor de aardappel/witlofsalade, 3 stronkjes witlof
- Voor de broodjes: diepvriesbladerdeeg
- Voor de marinade, olie
- Voor de Pad Thai saus, 50 ml. water
- Voor de saus
- voor de saus, mayonaise
- Voor de soep, bloemkoolroosjes
- Voor de vulling:
- Warme melk
- Wat groene kruiden
- Wat mosterd
- Wat tijm en 1 laurierblaadje
- Wat verse bieslook
- Wat verse dille
- Wat warme melk
- Water
- Water 50 ml
- Water plus 1 theelepel zout
- Water uit de kraan
- Winterpeen
- Winterpenen
- Winterwortel
- Winterwortel in blokjes
- Winterwortels
- Witbrood
- Witlof
- Witte asperges, geschild
- Witte bonen
- Witte bonen uit blik
- Witte champignons
- Witte droge wijn
- Witte rijst, gekookt
- Witte tarwebloem
- Witte wijn
- Witte wijn (eventueel)
- Witte wijnazijn
- Witvis (koolvis of kabelauw)
- Witvis filet
- Wokgroente
- Wokolie
- Wokolie om in te bakken
- Worcestersaus
- Worcestershiresaus
- Wortel
- Wortel in blokjes
- Wortel in dunne reepjes
- Wortelen
- Wortels
- Wortels diagonaal in plakjes gesneden
- Wortels, in stukjes
- Yoghurt
- Yoghurt (volle)
- Zakje boerensoepgroente
- Zakje groentesoep van Knor of een ander merk
- Zakje kippensoep van Knorr of ander merk
- Zakje met soepgroentes
- Zakje vanillesuiker
- Zalmfilets
- Zalmmoten
- Zelfgemaakt broodkruim
- Zelfrijzend bakmeel
- Zoete aardappel
- Zoete aardappelen
- Zoete ketjap
- Zoete puntpaprika
- Zongedroogde tomaatjes
- Zongedroogde tomatenreepjes
- Zonnebloemolie
- Zonnebloemolie en boter
- Zout
- Zout en olijfolie
- Zout en peper
- Zout en peper (uit de molen)
- Zuivelspread (naturel)
- Zure room
- Zuurkool
- Zuurkool (verse)
- Zuurkool uit het vat
- Zwarte bonen
- Zwarte olijven
- Zwarte olijven in ringetjes
- Zwarte peper
- Zwarte peperkorrels