
- Voorbereiding: 10 minuten
- Kooktijd: 10 minuten
Pools snackbroodje
Snacks kun je tegenwoordig op elke hoek van de straat kopen. Maar wat te denken van een zelfgemaakt exemplaar die in bijvoorbeeld Polen veel wordt gegeten. Dit Poolse snackbroodje is zo gemaakt en erg lekker!
Ingrediënten
- 1 ciabatta of stokbrood
- Champignons
- Gesnipperde ui
- Knoflook
- Geraspte kaas - Emmentaler, Edammer of Goudse kaas
Instructies
Halveer overlangs het stokbrood of de ciabatta. Fruit de champignons aan met de knoflook en ui. Beleg hier het broodje mee. Strooi de geraspte kaas over het broodje ( in Polen gebruiken ze ook graag oscypek: gerookte schapenkaas). Zet het broodje in en voorverwarmde oven 180 graden, tot de kaas is gesmolten. Strooi er wat bieslook over en top af met flink wat tomatenketchup.