- Voorbereiding: 15 minuten
- Kooktijd: 20 minuten
Brocolistamppot vis
De zomerstamppot valt over het algemeen wat lichter op de maag en wordt met andere groentes bereid. Geen kool en spruiten maar groentes van het zomerseizoen. Hoewel je broccoli het gehele jaar kunt krijgen valt deze onder de zomergroente!
Ingrediënten
- Aardappelen om een mooie puree van te maken - 500 gram
- Broccoli - 500 gram
- Pangasiusvis uit de diepvries - 2 stuks
- Melk en boter
- Zout en peper
- Viskruiden
- halve limoen in partjes
- Beetje bloem
Instructies
De aardappelen schillen en koken. Tegelijkertijd de broccoli in roosjes snijden en kort koken, ongeveer 12 minuten. Stamp wanneer alles gaar is met melk en boter tot een puree. Maak af met peper en zout.
De ontdooide pangasiusvis droogdeppen, kruiden en bestuiven met wat bloem. Bak aan beide zijden ongeveer 3 minuten per kant.
Serveer samen met de stamppotbroccoli.