
- Voorbereiding: 20 minuten
- Kooktijd: 25 minuten
Toad in the hole
"Toad in the hole" is een typisch comfort food wat regelmatig wordt gegeten in Brittannië. De druilerige, vaak vochtige omstandigheden in Engeland, vragen gewoonweg om een stevige maaltijd. Als winterkost doet dit eenpansgerecht het altijd goed!
Ingrediënten
- Witte tarwebloem - 140 gram
- 3 Eieren
- Melk - 300 ml.
- Cheddarkaas - 50 gram
- 1 stronk broccoli
- 2 Preien
- Vegetarische worsten - 2
- Scherpe mosterd - 2 eetlepels
- Olijfolie
Instructies
Verwarm de oven voor op 160 C. Prei en broccoli goed wassen en de prei in ringen en broccoli in kleine roosjes snijden. Even wegzetten.
In een kom de eieren met de bloem vermengen. Melk erbij gieten en tot een glad beslag kloppen. Meng dan de mosterd en kaas erdoor. Zet nu een pan op het vuur en giet wat olie in deze pan. Worsten bakken volgens instructies op de verpakking. Haal ze uit de pan en leg ze op een bordje. Bak de prei enkele minuten en voeg dan de broccoli toe. Bak het geheel nog eens 5-7 minuten.
Leg dan de worsten hierbij in de pan en giet het beslag eroverheen.
Zet de pan in de oven en bak in circa 15 minuten gaar.