- Voorbereiding: 15 minuten
- Kooktijd: 20 minuten
Winters stoofpannetje
Een gemakkelijk en goedkoop recept wat je snel op tafel zet. De gebakken eitjes op dit stoofpannetje geeft aan het geheel een prima smaak. Simpel en lekker!
Ingrediënten
- Aardappelen - 1 kilo
- Sjalotjes - 2
- Knoflook - 2 teentjes
- Lenteuitjes - 2 bosjes
- Spekblokjes - 400 gram
- Eieren - 2
- Peper en zout
- Boter
Instructies
Aardappelen schillen in gelijke blokjes snijden. Sjalot en knoflook fijnsnijden en de lenteuitjes in ringetjes. Aardappelen met wat zout beetgaar koken. Boter verhitten en de sjalotjes, knoflook en spekblokjes fruiten. Voeg hier de beetgaar gekookte aardappelblokjes aan toe en laat even een poosje meebakken. Strooi de lenteui er boven op en laat nog even meewokken.
Bak twee spiegeleitjes en serveer deze op het winterse stoofpotje.