- Voorbereiding: 20 minuten
- Kooktijd: 25 minuten
Ovenschotel kalfsragout
Deze kalfsragoutschotel is op simpele wijze te bereiden. Kalfsragout in blik kan je op vele manieren verwerken in een gerecht. Het Italiaanse tintje is te danken aan Italiaanse roerbakmix. Dit geeft deze ovenschotel een aangename bite.
Dankzij het gebruik van mais uit een potje, is dit een gezonde, goedkope en smaakvolle maaltijd.
Ingrediënten
- Aardappelen, kruimig - 500 gram
- 1 Ui
- Italiaanse roerbakmix
- Kalfsragout - 1 blikje
- Mais uit pot of blik
- Geraspte kaas
Instructies
Kruimige aardappelen schillen, gaar koken en een smeuïge puree van maken.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snipper de ui en fruit deze ongeveer 1 minuut. Voeg de roerbakmix toe en wok dit samen met de ui nog eens een minuut of 5.
Ondertussen de mais uit laten lekken en aan het roerbakmengsel toevoegen, evenals de ragout. Op smaak maken met peper en zout.
Doe het ragoutmengsel in een ingevette ovenschaal en dek dit af met de aardappelpuree. Strooi hier de geraspte kaas overheen.
Zet ongeveer een minuut of 20 in de oven.